ACTIE: de 5 populairste preset pakketten gebundeld aan 67% korting, speciaal voor dog moms! Bekijk de bundel →

← Alle presets

Photographers Pack

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Veerle Bouts

Zo blij hiermee! Voordat ik de keuze heb gemaakt heeft Elise me geholpen, ze begreep mijn vraag en kon me goed adviseren. De presets zijn gemakkelijk in gebruik, heel mooi en dus een echte aanrader.

49,00

Het Photographers Pack bevat de 5 preset pakketten die het populairst zijn bij fotografen. Met 32 verschillende presets tover je al je fotoreeksen om in de meest prachtige beelden, zo klaar om ingekaderd te worden door je klant.

  • 32 presets (5 preset pakketten) inbegrepen
  • Werken goed op al jouw fotoreeksen – eender welke setting
  • 5 verschillende stijlen voor een overvloed aan variatie
  • Gemakkelijk te gebruiken in Lightroom

Waarom Oh My Presets?

De Oh My Presets zijn professioneel gemaakt en werken perfect op elke smartphone en op elke foto. Transformeer al je foto’s naar prachtige beelden met 1 klik ♡

Opgelet: bij eender welke preset die je gebruikt is het belangrijk om een goede basisfoto te hebben. Presets hebben sowieso minder effect op foto’s die onderbelicht zijn, overbelicht zijn, ‘s avonds in het donker genomen zijn, bij fel geel licht genomen zijn of die onscherp/wazig zijn. Lichte kleurvervormingen kunnen voorkomen tenzij anders vermeld.

Een preset is eigenlijk een filter of een effect die je, door middel van 1 klik, op je foto toepast. Het is zoals de Instagram filters, maar dan veel professioneler en mooier! Dankzij een preset ziet jouw foto eruit alsof deze bewerkt is door een professionele fotograaf, zonder ook maar enige technische kennis te hebben en dit allemaal in 1 minuut. Het verandert jouw gewone foto in een prachtig beeld!

Met de gratis mobiele app Lightroom is het heel gemakkelijk om presets toe te passen op je foto’s. Bij elke aankoop krijg je een set van bestanden (presets) en een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding die je exact vertelt hoe je de presets of bestandjes op een paar minuten tijd kan installeren en toepassen, zelfs als je nog nooit van presets óf van Lightroom hebt gehoord. Bovendien geef ik ook enkele extra tips mee in het gratis e-book om beter met de app te kunnen werken en om zo alles uit je preset te halen!

Opgelet: desktop presets werken alleen op een betalende computerversie van Lightroom.

  1. Open een foto in Lightroom
  2. Pas je preset toe in 1 klik
  3. Sla op en geniet van jouw supermooie foto’s!

Zo simpel is het. Een uitgebreide uitleg krijg je mee bij aankoop van een preset.

Dit krijg je bij elke preset aankoop:

Wat klanten vinden van deze preset

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Veerle Bouts

Zo blij hiermee! Voordat ik de keuze heb gemaakt heeft Elise me geholpen, ze begreep mijn vraag en kon me goed adviseren. De presets zijn gemakkelijk in gebruik, heel mooi en dus een echte aanrader.

Gemaakt door een
professionele fotograaf

Gemakkelijk toepassen in 1 klik

100% positieve reviews

Gratis advies en hulp

Winkelwagen