Het Mamapakket: de populairste presets voor mama's

Nu voor €49 i.p.v. €149,95

Vind jij het moeilijk om te kiezen uit het grote aanbod van presets? Met het Mamapakket van Oh My Presets krijg jij meteen de 5 populairste preset pakketten bij mama’s en dit aan een gigantische korting! Perfect om jouw foto’s supermooi te maken in 1 simpele klik en in de stijl van jouw keuze.

Prachtige foto's in 1 klik

Gemaakt door een
professionele fotograaf

Gemakkelijk toepassen in 1 klik

100% positieve reviews

Gratis advies en hulp

Geniet van 32 verschillende presets aan 67% korting

Speciaal voor mama’s heb ik een bundel gemaakt van de 5 preset pakketten die het meest geliefd zijn bij en het vaakst gekozen worden door mama’s. Dat zijn 32 verschillende presets, 5 verschillende stijlen, om al jouw kiekjes een prachtige, professionele bewerking te geven!

Het Mamapakket bevat de volgende populaire pakketten:

Het Light & Airy pakket

T.W.V. €29,99

Het Natural Warm pakket

T.W.V. €29,99

Het Blogger pakket

T.W.V. €29,99

Het Tropical pakket

T.W.V. €29,99

Het Vanilla pakket

T.W.V. €29,99

Nu voor €49 i.p.v. €149,95

"Ik kan nu werkelijk in één klik mijn foto’s mooi bewerken!"
- Lynn P.
"Wat een prachtige resultaten! De preset maakt van de eenvoudigste foto's, de mooiste exemplaren! 😍"
- Sixtine B.
"De presets van Oh My Presets zijn zeer handig om mee te werken."
- Shiva A.

Gooi je smartphone foto's niet meer weg

Beeld je eens in hoeveel foto’s jij tot nu toe al gemaakt hebt van leuke momenten of mooie dingen, maar gewoon weer verwijderd hebt omdat je ze niet goed genoeg vond. Dat hoeft nu niet meer. Met het Mamapakket haal jij de magie in huis om vanaf nu elke foto om te toveren tot een professioneel bewerkte foto!

Twijfel je over de kwaliteit? Bekijk in de video hiernaast wat Stephanie, mamablogster bij Smotherhoods, vindt van de presets. Haar favoriete preset? De Blogger!

Inbegrepen bij het mamapakket:

Veelgestelde vragen

Een preset is eigenlijk een filter of een effect die je, door middel van 1 klik, op je foto toepast. Het is zoals de Instagram filters, maar dan veel professioneler en mooier! Dankzij een preset ziet jouw foto eruit alsof deze bewerkt is door een professionele fotograaf, zonder ook maar enige technische kennis te hebben en dit allemaal in 1 minuut. Het verandert jouw gewone foto in een prachtig beeld!

Het enige dat je nodig hebt om een preset te gebruiken, is de gratis app Lightroom (voor je smartphone). Deze app is beschikbaar voor alle soorten smartphones. Er bestaat ook een betalende desktopversie van Lightroom, deze wordt vooral gebruikt door professionele fotografen of onderneemsters en is niet nodig om de presets op je smartphone foto’s te kunnen toepassen, maar gebruik je wel om de desktop versies van de presets te installeren.

Het is heel gemakkelijk om presets via de app Lightroom toe te passen op je foto’s. Bij elke aankoop krijg je een set van bestanden (presets) en een duidelijke, gebruiksvriendelijke handleiding die je exact vertelt hoe je de presets of bestandjes op een paar minuten tijd kan installeren en toepassen, zelfs als je nog nooit van presets óf van Lightroom hebt gehoord. Bovendien geef ik ook enkele extra tips mee in een gratis e-book (inbegrepen bij de download) om beter met de app te kunnen werken en om zo alles uit je preset te halen!

Na de aankoop krijg je een e-mail met link om je presets te downloaden. Bij de aankoop zitten de volgende elementen inbegrepen:

  • 32 presets in versies voor smartphone én desktop
  • Een handleiding voor installatie en gebruik
  • Een gratis e-book met tips voor het optimaal gebruik van een preset en om betere foto’s te nemen
  • Altijd toegang tot opnieuw downloaden van de bestanden, dus ook toegang tot vernieuwde versies van de gekochte preset

Presets zijn voor iedereen die graag zelf foto’s neemt en het belangrijk of leuk vindt dat deze foto’s ook echt mooi zijn.

Heb jij schrik hebt dat je niet over technische kennis beschikt om met presets aan de slag te gaan? Dat hoeft helemaal niet! Je hebt namelijk geen enkele technische kennis nodig. Ik ga er zelfs vanuit dat jij nog nooit met presets hebt gewerkt, daarom is de handleiding die ik meelever bij aankoop speciaal gemaakt voor iedereen die nog nooit van presets gehoord heeft. En zelfs als je toch iets niet zou snappen, mag je mij echt altijd een berichtje sturen. I would love to help!

Toch nog twijfel? Lees dan even de reviews van enkele anderen die benadrukken hoe gemakkelijk het eigenlijk gaat. Of bekijk deze installatievideo, gemaakt door een tevreden klant!

Met alle presets te koop (of gratis) op het internet is het zeer begrijpelijk dat jij twijfelt. Presets lijken(!) gemakkelijk te maken en worden dan ook vaak gemaakt door mensen die de juiste expertise niet hebben, met als gevolg dat klanten teleurgesteld worden. Gelukkig weet ik dat ik 100% kwalitatieve presets aanbied, alleen weet jij dat nog niet.

Om je te helpen heb ik een review pagina. Hierop kan je 100% echte reviews lezen en zie je dus hoe anderen de presets ervaren. Bovendien laat ik je niet vallen wanneer jij toch ontevreden zou zijn. Ik vind tevredenheid enorm belangrijk en daarom mag jij na aankoop altijd een e-mail sturen indien je niet tevreden bent. Dan zoek ik met plezier naar een oplossing die je wel tevreden maakt.

Als laatste en misschien wel grootste hulp, kan je altijd gebruik maken van de gratis testfoto’s. Dit wil zeggen dat jij gratis 3 onbewerkte foto’s mag doorsturen naar elise@ohmypresets.be, vermeld daarbij welke presets jij graag toegepast wil zien (maximum 5) en ik stuur jou jouw foto’s terug door mét presets daarop toegepast. Op die manier zie jij gewoon meteen het resultaat op jouw eigen foto’s. Als dat niet fantastisch is! 😍

Ja, tenzij anders vermeld bij de productpagina zelf. De presets uit het Mamapakket gaan echter op alle foto’s goed!

Foto’s kunnen eindeloos verschillen van elkaar (licht, helderheid, kleuren, omgeving, …) en 1 variant van een preset kan niet met al die verschillende factoren rekening kan houden.

Daarom zitten er altijd meerdere presets of varianten in een preset pakket van Oh My Presets, zo heb je altijd een passende variant die volledig matcht met jouw foto! Op die manier kunnen enkele varianten bijvoorbeeld minder mooi zijn op 1 bepaalde foto, maar net wel mooi op een andere foto!

"Hele leuke presets, makkelijk in gebruik! Elise is ook heel behulpzaam en een zeer aangename dame!
Ik ben heel tevreden met mijn presets!"
- Jolien V.
Oh My Presets | Lightroom presets over mij
Oh My Presets | Lightroom presets over mij

Hey, ik ben Elise!

Een paar jaar geleden werd ik verliefd op fotografie. Ik vind het enorm belangrijk om dat wat je koestert, vast te leggen op een mooie, eervolle manier zodat je daar later met een glimlach naar terug kan kijken. Jammer genoeg hoor ik als professionele fotograaf van veel mensen dat ze niet het budget hebben om af en toe professionele fotoshoots te doen. 

Daarom ben ik Oh My Presets gestart. Zodat je niet in de boeken moet duiken om zelf te leren bewerken of vaak een prijzige fotoshoot moet boeken om simpelweg mooie foto’s te hebben. Met mijn presets wil ik alle mama’s die herinneringen of mooie foto’s belangrijk vinden een handje helpen op een gemakkelijke, goedkope en toegankelijke manier.

Gemaakt door een
professionele fotograaf

Gemakkelijk toepassen in 1 klik

100% positieve reviews

Gratis advies en hulp

Wat andere mama's zeggen (met foto's!)

Koop nu het Mamapakket aan 67% korting

Based on 38 reviews
100%
(38)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Photographers Pack
Veerle Bouts

Zo blij hiermee! Voordat ik de keuze heb gemaakt heeft Elise me geholpen, ze begreep mijn vraag en kon me goed adviseren. De presets zijn gemakkelijk in gebruik, heel mooi en dus een echte aanrader.

S
Natural Warm Preset
Sanne Van Hoof

Ik heb 3 packs presets aangekocht, vooral om mijn instagram foto's mee te bewerken, maar ook op de computer zijn deze perfect te gebruiken. Wauw, wat een verschil, zeker als je foto's een tikkeltje te donker zijn, geeft deze natural warm preset prachtige resultaten. Ik ben fan!

B
Spring Break Preset
Baukje Lamers

Zo blij met deze preset, ik heb het al vaak gebruikt maar deze is nog steeds favoriet.
Ook nog bedankt voor het advies.

Ik ben ontzettend blij met deze preset. Het geeft mijn foto dé finishing touch waar ik naar opzoek was. Waar ik eerder nog wel eens mooie, maar naar mijn mening te donkere foto’s weggooide, kom ik er met deze preset achter dat dat vaak niet eens hoeft. Blije klant!

Foto’s van mijn hondjes zijn nog leuker geworden met deze preset. Ik ben fan!

Waauw wat een prachtige presets. Voor mijn webshop nam ik foto´s van kids met hun kleding van mijn shop en de presets zijn echt de finishing touch! Heel mooi en leuk dat je kn 1 pack zoveel keuze hebt

K
Natural Warm Preset
Kelly V.d.V.

Supermooie presets. Ik ben grote fan

M
Product Pack Preset
Michelle Bellon

De fotoshoots voor de producten van onze bedrijven doe ik zelf en dit was de perfecte aanvulling! Ook om foto's van events net dat tikkeltje meer te geven en onze producten beter te doen uitkomen!

M
Blogger Preset
Michelle Bellon

Leuke foto's worden nog leuker en juist dat tikkeltje meer, perfect voor Instagram!

M
Tropical Preset
Michelle Bellon

In Februari ben ik naar Dubai geweest en voor deze reis had ik deze presets gekocht. Soms hadden we slechter weer maar door de presets zal je dit nooit weten 😉
Makkelijk en supersnel je foto's bewerkt!

S
Product Pack Preset
Shannon Van De Kerckhove

Het product pack is perfect voor de foto's van mijn webshop. Het geeft de foto's toch een scherper/ cooler effect, zonder drastische veranderingen aan de kleuren toe te brengen. Integendeel, de kleuren komen nog mooier uit!

S
Sunflower Preset
Sharon C.

Geel is mijn favoriete kleur en deze preset zorgt dat een foto met geeltinten nog veel feller uitkomt. Het versterkt en verwarmt de kleur. Heel leuk om te experimenteren met de verschillende presets. Als er een ander kleur in de foto heel erg aanwezig is, is deze preset wel niet de beste optie. De presets zijn alvast heel makkelijk te installeren, met een duidelijke handleiding en tips.

Deze presets zorgen voor een natuurlijk, warme uitstraling. Een mooie warme tint, die je door de verschillende presets kan laten graderen in warmte tint. Het past op veel verschillende foto's, juist door de natuurlijk look!

De handleiding om de presets te gebruiken en extra tips in het e-book ivm Lightroom zijn heel handig om stap voor stap te volgen. De Brand yourself Warm en Brand Yourself Bright zijn als onderneemster een perfecte combi om ervoor te zorgen dat je altijd een preset bij de hand hebt om jouw foto een professionelere look te geven. Zo ben je niet bij iedere foto afhankelijk van een professionele shoot. Nu heb ik voor elke situatie wel een geschikte preset. Bijvoorbeeld: Op foto's waar ik de kleuren extra wil laten opvallen en warmer maken is deze preset echt een aanrader.

In 1 woord: wauw! Deze presets maakt de foto’s echt lichter. De schaduwen bvb in je gezicht worden weggehaald waardoor je foto zoveel meer uitstraling krijgt. De Brand yourself Warm en Brand Yourself Bright zijn als onderneemster een perfecte combi om ervoor te zorgen dat je altijd een preset bij de hand hebt om jouw foto een professionelere look te geven. Zo ben je niet bij iedere foto afhankelijk van een professionele shoot. Leuk weetje: zelfs een 30 jaar oude foto die werd ingescand kreeg dankzij deze preset een professionele, nieuwe look.

Tot nu toe heb ik de preset nog maar uitgetest op mijn hondje, maar wat een effect!!! Ik moet dringend tijd maken om foto's van mezelf te nemen om deze preset daarop te testen! Zal er geweldig uitzien!

Ik vind de oranje en bruine tinten, de herfsttinten dus, prachtig! Nu hoeft het geen herfst te zijn om die kleuren op een mooie landschapsfoto te hebben! De sfeer komt vanzelf! Fan van deze preset! Kan niet wachten tot het echt herfst is en ik deze preset kan uittesten op een echte herstige natuurfoto. Dat zal nog beter zijn dan het nu al is.

S
Vanilla Preset
Shiva A.

Soms is het heerlijk om de zachtheid van een moment te accentueren, wel dat doet deze preset met je foto. Geweldig, zeker op foto's van je kinderen.

Ik hou van de subtiliteit van deze preset! Er komt geen overdreven filter op je foto, maar maakt die net wat warmer. Dankzij de handleiding is het installeren en gebruiken van de preset ook heel makkelijk. Ik ben fan!

Ik gebruikte nooit eerder presets en wist niet goed wat te verwachten. Intussen denk ik dat ik niet meer zonder deze presets kan 😉
Ze zijn super makkelijk in gebruik en geven dadelijk de uitstraling waarnaar ik op zoek ben. Heerlijk om mee te werken en ik ben heel blij met het resultaat!

Mijn productfoto's bewerken ging nog nooit zo makkelijk! Ik maak zelf mijn foto's en bewerkte ze tot voor kort ook. De kleuren moeten natuurlijk behouden blijven, en dat maakte dat ik er veel tijd in stak. Met deze preset is dat allemaal opgelost. De kleuren blijven mooi en de foto ziet er op 1-2-3 professioneel uit. Ideaal!

Ik ben gek op deze preset! Ik hou niet zo van overdreven bewerkte foto's maar deze is echt aangenaam en subtiel. Perfect!

Deze preset geeft mijn foto's voor mijn Insta pagina echt een cleane look zonder te intens te zijn. Hier was ik echt al een tijdje naar op zoek!

Heel leuke preset! Geeft een zacht en warm maar toch grauw effect aan mijn foto's.

Altijd in voor een vleugje retro en gezien ik de polaroid niet 24/7 op zak heb en ik de meeste foto’s toch met mijn smartphone neem, heb ik met de Retrograde Preset altijd een heerlijk nostalgisch gevoel. Ik hou ook enorm van het korrelige gevoel dat het de foto’s vaak geeft.

Winkelwagen