Affiliate programma

Word een affiliate partner van Oh My Presets en verdien zo maandelijks een bijdrage voor elke klant die jij binnenhaalt.

Verdien een maandelijkse commissie voor elke verkoop

Hoe werkt het?

1

Word een affiliate partner

Contacteer me via onderstaande knop om jouw affiliate partnership aan te vragen.

2

Maak promotie

Deel jouw persoonlijke link of kortingscode om potentiële klanten door te sturen naar de Oh My Presets shop.

3

Verdien commissies

Krijg 15% commissie op elke verkoop die jij binnenhaalt en verdien zo maandelijks passief inkomen.

Via de knoppen op deze pagina (of via het contactformulier) kan je een mailtje sturen waarin je vermeld dat je graag affiliate partner wil worden. Een voorwaarde om partner te worden is dat je al een vorm van bereik hebt en dat jouw doelgroep past bij de doelgroep van Oh My Presets. Dit kan op eender welke manier: een Instagram profiel met minstens een paar honderd volgers, een Facebookpagina, een website of blog, … Vermeld jouw communicatieplatform(en) in je mailtje. Als jouw aanvraag is geaccepteerd en je het affiliate contract hebt goedgekeurd, krijg je een link om je te registreren bij het affiliate dashboard om zo een profiel aan te maken en jouw persoonlijke affiliate gegevens te zien.

Nee, het is volledig gratis om een affiliate partner te worden! Je kan er dus alleen maar op verdienen.

Na het goedkeuren van het affiliate contract zal je gevraagd worden om je rekeningnummer te delen. Hierop zal jij dan maandelijks jouw commissies gestort krijgen.

Na de goedkeuring van jouw aanvraag krijg jij een link om je te registreren bij het affiliate dashboard. Daarna kan jij hier eender wanneer op inloggen en jouw statistieken tracken. Zo kan je daar zien hoeveel verkopen jij hebt binnengehaald, hoeveel bezoekers je hebt opgebracht en meer.

Indien je grafische onderdelen zou nodig hebben zoals het Oh My Presets logo, een banner, afbeeldingen of dergelijke, mag je me altijd contacteren en ik bezorg je wat je nodig hebt.

Het is de bedoeling dat jij promotie maakt met behulp van de voorziene gepersonaliseerde links en eventuele kortingscodes op jouw eigen communicatieplatform. Dat kunnen posts of stories op jouw Instagram profiel of Facebook pagina zijn, een blog artikel op jouw website, … waarin je positieve elementen aanhaalt om een bezoeker te overtuigen om klant te worden bij Oh My Presets.

Gemaakt door een
professionele fotograaf

Gemakkelijk toepassen in 1 klik

100% positieve reviews

Gratis advies en hulp

Winkelwagen